Arkku.net - Ilmaisia palveluita jo vuodesta 2003!

Kaikki internetin peruspalvelut ilmaiseksi - aina.

Kotisivutila
Saat käyttöösi mm. 50Mt levytilaa, rajattomasti liikennöintiä ja tuen PHP:lle ja MySQL:lle. Palveluun sisältyy lisäksi monipuolinen hallintapaneeli.
Sähköposti
Ilmainen sähköpostiosoite tunnus@haxaa.net, joka tukee sekä IMAP- että POP-protokollaa. Sisältää Webmailin.
Mumble-palvelin
Oman Mumble-palvelimen avulla kommunikoit muiden kanssa internetin välityksellä. Oma palvelin takaa yksittäistä kanavaa laajemmat hallintamahdollisuudet.
Uutta keskustelussa
Kansio kotisivulle
25.01.2016, kirjoittanut Tonzas
Kansio kotisivulle
25.01.2016, kirjoittanut t20aaaJH
mysql yhteys
17.01.2016, kirjoittanut Lefa
mysql yhteys
15.01.2016, kirjoittanut Grimoire
En voi enää yhdistää arkku.netin palveluihin
03.01.2016, kirjoittanut Tonzas
Tervetuloa Arkkuun

Arkku.net on suomalainen internet-palveluntarjoaja, joka tarjoaa ilmaisia peruspalveluita sekä vaativampaan käyttöön soveltuvia laajempia maksullisia palvelukokonaisuuksia.

Arkku on toiminut vuodesta 2003. Lähtökohtanamme on laadukkaiden palveluiden ja hyvän asiakaspalvelun tarjoaminen. Nopea ja osaava asiakaspalvelumme auttaa palveluiden käyttöön liittyvissä ongelmatilanteissa ilman turhaa odottelua.

Voit nyt hallita itse varmuuskopioitasi 14.09.2014 - Kirjoittanut Lefa

Kaikkien asiakkaidemme tiedostoista, tietokannoista ja sähköposteista otetaan päivittäin varmuuskopiot erilliselle varmuuskopiopalvelimelle. Tähän asti varmuuskopioiden palautukset on hoidettu asiakaspalvelumme kautta, mutta jatkossa asiakkaamme voivat palauttaa ja ladata varmuuskopioita myös itse uudella varmuuskopiopalvelullamme.

Varmuuskopiopalvelussa voit listata saatavilla olevat tiedostojen ja tietokantojen varmuuskopiot. Tiedostojen varmuuskopion voit ladata koneellesi, ja tietokannan varmuuskopion voit joko ladata koneellesi tai palauttaa suoraan käyttöön.

Varmuuskopiopalvelu on automaattisesti käytettävissä kaikilla kotisivutila-asiakkaillamme riippumatta siitä, onko kyseessä ilmainen vai maksullinen paketti. Varmuuskopiopalvelun käyttö on täysin maksutonta. Varmuuskopiopalvelun käyttöohje on saatavilla osoitteessa http://www.arkku.net/ohjeet/15630.

Huoltokatko yhdellä palvelimistamme (katko ohi) 14.06.2014 - Kirjoittanut Lefa

Osa Arkku.netin palveluista on sunnuntaina 15.6. laitesalipalvelunarjoajamme päivityksen vuoksi poissa käytöstä.

Katkos ajoittuu aikavälille su 15.6. klo 13:00 - ma 16.6. klo 02:00.

Seuraavat palvelut ovat pois käytöstä em. aikavälillä:
- Arkku.net pääsivusto
- IRC Bouncer -palvelut
- Osa ennen vuotta 2012 luoduista kotisivutilapalveluista
- @arkku.net ja @haxaa.net -sähköpostipalvelut

Katkoksesta ei aiheudu minkäänlaisia tiedostojen tai tietojen menetyksiä.

Arkku.net pahoittelee katkoksesta aiheutunutta haittaa.

Päivitys:
Huoltokatkossa on kyse laitesalin palvelimien siirrosta toiseen laitesaliin. Laitesalipalveluntarjoajamme kohtasi siirrossa huomattavia ongelmia, joiden seurauksena huoltokatko venyi. Laitesalipalveluntarjoajamme ei kykene antamaan luotettavaa arviota siitä, milloin ongelmat saadaan ratkaistua.

Koska huoltokatkon lopullinen kesto on auki, päätimme asiakkaidemme katkon minimoimiseksi siirtää kyseisellä palvelimella olevat palvelut toiselle palvelimellemme. Ensiksi siirsimme kriittisimmät palvelut, kuten @arkku.net ja @haxaa.net -sähköpostipalvelut sekä niiden asiakkaiden kotisivutilapalvelut, jotka ovat ottaneet meihin yhteyttä huoltokatkoon liittyen. Näiden jälkeen siirsimme IRC Bouncer -palvelut sekä loput kotisivutilapalvelut.

Siirrettyjen kotisivutilojen haltijoihin ollaan oltu yhteydessä sähköpostitse. Siirron yhteydessä sähköposti- ja FTP-palvelimen osoite vaihtuvat, mutta käyttäjätunnukset ja salasanat pysyvät samoina. Muuten siirto ei vaadi asiakkailta mitään toimenpiteitä.

Kirjaudu sisään