Arkku.net - Ilmaisia palveluita jo vuodesta 2003!

Kaikki internetin peruspalvelut ilmaiseksi - aina.

IRC-Bouncer
Bouncerin avulla olet aina ajan tasalla! Se tallentaa viestisi kun olet poissa. Lisäksi voit valita oman vhostin erittäin kattavasta valikoimastamme.
Kotisivutila
Saat käyttöösi mm. 50Mt levytilaa, rajattomasti liikennöintiä ja tuen PHP:lle ja MySQL:lle. Palveluun sisältyy lisäksi monipuolinen hallintapaneeli.
Mumble-palvelin
Oman Mumble-palvelimen avulla kommunikoit muiden kanssa internetin välityksellä. Oma palvelin takaa yksittäistä kanavaa laajemmat hallintamahdollisuudet.
Ohjeet
Näytä kaikki ohjeet
* Takaisin ohjelistaukseen
Kysy tästä ohjeesta
* Keskustelua tästä ohjeesta
Ohje: Yleistä
Yleistä

Arkku.net otti käyttöönsä uuden hallintapaneelin palvelimen vaihdon yhteydessä. Tämän oppaan avulla opit todennäköisesti käyttämään ispCP:tä paremmin, sekä ottamaan siitä kaiken irti.

Kirjautuminen

Kun olet hyväksytyllä hakemuksella saanut Arkusta sivutilan, ensimmäinen askel sen käyttöön on varmistaa kotisivutilasi sekä tunnuksesi toimivuus. Tämä onnistuu suuntaamalla osoitteeseen http://hallinta.arkku.net.Tunnukset hallinpaneeliin löydät kotisivutilahakemuksesi kommenteista.


Käyttö

Ylhäällä sijaitsee päänavigaatiopainikkeet ja vasemalla kunkin osion toiminnepainikkeet. Oikea puoli on varattu tietojen esittämiseen. Etusivulla näet suoraan sivustosi perustilastot, kuinka paljon tilaa, kaistaa, alidomaineja, sähköpostiosoitteita ym. olet käyttänyt.

Täällä voit myös halutessasi vaihtaa salasanasi helpommin muistettavaan, mikäli valmiiksi generoitu ei miellytä. Muistathan kuitenkin, että hyvä salasana sisältää isoja ja pieniä kirjaimia sekä mahdollisesti numeroita ja erikoismerkkejä.Seuraavaksi tutustumme jokaiseen osa-alueeseen hieman tarkemmin.
Pääset niihin klikkaamalla alla olevia otsikoita:

[list]
1. Hallitse domaineja
2. Sähköpostitunnukset
3. FTP-tunnukset
4. Hallitse tietokantoja
5. Web-työkalut
6. Domain-statistiikka
[/list:u]
Kirjaudu sisään