Arkku.net - Ilmaisia palveluita jo vuodesta 2003!

Kaikki internetin peruspalvelut ilmaiseksi - aina.

IRC-Bouncer
Bouncerin avulla olet aina ajan tasalla! Se tallentaa viestisi kun olet poissa. Lisäksi voit valita oman vhostin erittäin kattavasta valikoimastamme.
Kotisivutila
Saat käyttöösi mm. 50Mt levytilaa, rajattomasti liikennöintiä ja tuen PHP:lle ja MySQL:lle. Palveluun sisältyy lisäksi monipuolinen hallintapaneeli.
Mumble-palvelin
Oman Mumble-palvelimen avulla kommunikoit muiden kanssa internetin välityksellä. Oma palvelin takaa yksittäistä kanavaa laajemmat hallintamahdollisuudet.
Tilausehdot

1. Sopijaosapuolet ja sopimuksen kohde

1.1 Sopijaosapuolina ovat Arkku.net, jäljempänä “Arkku” tai "Verkkokauppa" sekä palvelun tai tuotteen tilannut asiakas, jäljempänä “asiakas”.

1.2 Sopimus koskee asiakkaan tilaamaa tuotetta tai palvelua jonka Arkku asiakkaalle toimittaa.

2. Alaikäinen tilaaja

2.1 Asiakkaan ollessa alaikäinen tulee hänellä olla huoltajansa suostumus tilaukseen. Väärän tiedon antaminen myyjälle tilausta tehdessä on rikos, jonka ratkaisuun sovelletaan Suomen lakia.

3. Arkun asema, velvoitteet ja vastuut

3.1 Arkulla on oikeus tarkastaa ja suodattaa kaikki palvelimilleen saapuvat ja palvelimiltaan lähtevät sähköpostiviestit ja näiden liitetiedostot vähentääkseen asiakkaille saapuvan ja asiakkailta lähtevän roskapostin ja viruksia sisältävien sähköpostiviestien määrää.

3.2 Arkulla on oikeus muuttaa palvelun sisältöä, tiedottaen tästä kuitenkin etukäteen.

3.3 Arkulla on oikeus lopettaa palvelusopimus, jos sovittuja palvelumaksuja ei ole suoritettu eräpäivään mennessä.

3.4 Arkku ei vastaa mistään käyttäjälle aiheutuneesta vahingosta, joka on aiheutunut teknisestä viasta, asiakkaan tekemisistä tai kolmannen osapuolen aiheuttamista vahingoista.

3.5 Arkulla on oikeus tarvittaviin toimenpiteisiin

  • asiakkaan toimeksiannosta, (lisätty 12.8.2016)
  • palvelun toimittamiseksi ja ylläpitämiseksi, (muutettu 12.8.2016)
  • tietoturvan ylläpitämiseksi,
  • hyvän tavan vastaisen tai muuten haitallisen toiminnan estämiseksi,
  • tilausehtojen mukaisten velvoitteiden täyttämiseksi sekä
  • lakisääteisten velvollisuuksien täyttämiseksi.

Toimenpiteet sisältävät, mutta eivät rajoitu sähköpostiviestien automaattiseen käsittelyyn sekä asiakkaan palvelussa olevan materiaalin tarkistamiseen tai poistamiseen. Toimenpiteet suoritetaan ensisijaisesti automaattisten järjestelmien toimesta. Toimenpiteet pyritään suorittamaan mahdollisimman vähäistä haittaa aiheuttaen. Arkku pyrkii ilmoittamaan tehdyistä toimenpiteistä asiakkaalle mikäli toimenpiteet eivät kohdistu automaattisten järjestelmien lähettämiin sähköisiin viesteihin tai muuten ole luonteeltaan vähäisiä. Arkku ei ole korvausvelvollinen toimenpiteiden käytöstä johtuvista haitoista tai vahingoista.

3.6 Arkun korvausvelvollisuus rajoittuu korkeintaan käyttöajan lisäämiseen. Korvattava aika määräytyy häiriön laadun mukaan, ollen kuitenkin korkeintaan 30 päivää. Verkkotunnuksien käyttöaikaa emme teknisistä syistä johtuen kuitenkaan voi lisätä.

3.7 Mikäli asiakkaan palvelin- tai tietoliikenneresurssien käyttöaste poikkeaa merkittävästi Arkun näkemyksen mukaan tavanomaisesta tai palvelukuvauksessa määritellystä, on Arkulla oikeus priorisoida, rajoittaa tai sulkea palvelun käyttö. Tavanomaista enemmän resursseja kuormittavammasta toiminnasta on aina sovittava etukäteen Arkun kanssa.

4. Asiakkaan velvoitteet ja vastuut

4.1 Asiakkaalle toimitettava käyttäjätunnus ja salasana ovat henkilökohtaisia. Asiakkaalle ei ole oikeutta luovuttaa niitä eteenpäin.

4.2 Tilaus on sitova sen jälkeen kun Arkku on vastaanottanut maksun tai ilmoituksen maksusta. Asiakkaalla ei ole oikeutta peruuttaa tilausta, sillä tuotteen toimittaminen ja verkkotunnuksen rekisteröinti käynnistyy välittömästi.

4.3 Asiakas vastaa henkilökohtaisesta tietoturvastaan itse.

4.4 Asiakas on velvollinen vastaamaan täysimääräisesti kaikista vahingoista, joita hänen käyttäjätunnuksellaan on eri tahoille aiheutettu.

4.5 Arkun palvelinten tai järjestelmien tietoturvan kiertämis- ja murtoyritykset on kielletty. Mikäli asiakas huomaa palvelimen tietoturvassa puutteen, on hän velvollinen ilmoittamaan asiasta ylläpidolle välittömästi.

4.6 Asiakas on velvollinen vastaamaan siitä, että tilattava fi-verkkotunnus täyttää sille asetetut ehdot. Ehdot on nähtävillä tilauslomakkeen yhteydessä.

5. Irtisanominen

5.1 Sopimus katsotaan irtisanotuksi, mikäli Arkku ei ole vastaanottanut maksua seuraavasta tilausjaksosta kuluvan tilausjakson päättymiseen mennessä.

6. Muita ehtoja

6.1 Asiakas nimenomaisesti hyväksyy sen, ettei hänellä tässä tapauksessa ole kuluttajansuojalain etämyyntisäännösten mukaista 14 päivän peruutusoikeutta maksettuaan palvelun Arkulle, koska palvelusopimusta aletaan täyttämään heti maksun saavuttua.

6.2 Arkku pidättää oikeuden sopimusehtojen ja hintojen muutoksiin.

6.3 Arkku välittää asiakkaan tilauksen tekemisen yhteydessä tai sen jälkeen ilmoittamat henkilötiedot verkkotunnuksen rekisteröintiä varten verkkotunnuksen rekisteröintipalveluun. Välitetyt henkilötiedot ovat oletusarvoisesti julkisesti saatavilla WHOIS-palvelua käyttäen.

7. Maksaminen ja maksutavat

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto, Everyday ja Euroloan.

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Everyday-joustoluotto: Everydayn luottoraja on väh. 300 eur ja luotto on voimassa toistaiseksi. Maksu kerralla ensi kuun lopussa (tällöin ei kuluja) tai kk-erissä. Kk-erissä minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luottomäärälle on 48,52 %. Lisätietoja Everydaystä osoitteessa www.everyday.fi

Euroloan: Euroloan Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Euroloan Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 12 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Euroloan Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk (sis. korko, laskutuslisä ja avausmaksu). Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta. Lisätietoja Euroloanista osoitteessa www.euroloan.fi/luotot/laskujaosamaksu

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Euroloan Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan Consumer Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Kirjaudu sisään