Arkku.net - Ilmaisia palveluita jo vuodesta 2003!

Kaikki internetin peruspalvelut ilmaiseksi - aina.

Kotisivutila
Saat käyttöösi mm. 50Mt levytilaa, rajattomasti liikennöintiä ja tuen PHP:lle ja MySQL:lle. Palveluun sisältyy lisäksi monipuolinen hallintapaneeli.
Arkku Mini
Arkku Mini sisältää 500Mt sivutilaa ja oman verkkotunnuksen.
Arkku Business
Arkku Business sisältää 10 000Mt eli 10Gt sivutilaa ja oman verkkotunnuksen.
Tilausehdot

1. Sopijaosapuolet ja sopimuksen kohde

1.1 Sopijaosapuolina ovat Arkku.net, jäljempänä “Arkku” tai "Verkkokauppa" sekä palvelun tai tuotteen tilannut asiakas, jäljempänä “asiakas”.

1.2 Sopimus koskee asiakkaan tilaamaa tuotetta tai palvelua jonka Arkku asiakkaalle toimittaa.

2. Alaikäinen tilaaja

2.1 Asiakkaan ollessa alaikäinen tulee hänellä olla huoltajansa suostumus tilaukseen. Väärän tiedon antaminen myyjälle tilausta tehdessä on rikos, jonka ratkaisuun sovelletaan Suomen lakia.

3. Arkun asema, velvoitteet ja vastuut

3.1 Arkulla on oikeus tarkastaa ja suodattaa kaikki palvelimilleen saapuvat ja palvelimiltaan lähtevät sähköpostiviestit ja näiden liitetiedostot vähentääkseen asiakkaille saapuvan ja asiakkailta lähtevän roskapostin ja viruksia sisältävien sähköpostiviestien määrää.

3.2 Arkulla on oikeus muuttaa palvelun sisältöä, tiedottaen tästä kuitenkin etukäteen.

3.3 Arkulla on oikeus lopettaa palvelusopimus, jos sovittuja palvelumaksuja ei ole suoritettu eräpäivään mennessä.

3.4 Arkku ei vastaa mistään käyttäjälle aiheutuneesta vahingosta, joka on aiheutunut teknisestä viasta, asiakkaan tekemisistä tai kolmannen osapuolen aiheuttamista vahingoista.

3.5 Arkulla on oikeus tarvittaviin toimenpiteisiin

 • asiakkaan toimeksiannosta, (lisätty 12.8.2016)
 • palvelun toimittamiseksi ja ylläpitämiseksi, (muutettu 12.8.2016)
 • tietoturvan ylläpitämiseksi,
 • hyvän tavan vastaisen tai muuten haitallisen toiminnan estämiseksi,
 • tilausehtojen mukaisten velvoitteiden täyttämiseksi sekä
 • lakisääteisten velvollisuuksien täyttämiseksi.

Toimenpiteet sisältävät, mutta eivät rajoitu sähköpostiviestien automaattiseen käsittelyyn sekä asiakkaan palvelussa olevan materiaalin tarkistamiseen tai poistamiseen. Toimenpiteet suoritetaan ensisijaisesti automaattisten järjestelmien toimesta. Toimenpiteet pyritään suorittamaan mahdollisimman vähäistä haittaa aiheuttaen. Arkku pyrkii ilmoittamaan tehdyistä toimenpiteistä asiakkaalle mikäli toimenpiteet eivät kohdistu automaattisten järjestelmien lähettämiin sähköisiin viesteihin tai muuten ole luonteeltaan vähäisiä. Arkku ei ole korvausvelvollinen toimenpiteiden käytöstä johtuvista haitoista tai vahingoista.

3.6 Arkun korvausvelvollisuus rajoittuu korkeintaan käyttöajan lisäämiseen. Korvattava aika määräytyy häiriön laadun mukaan, ollen kuitenkin korkeintaan 30 päivää. Verkkotunnuksien käyttöaikaa emme teknisistä syistä johtuen kuitenkaan voi lisätä.

3.7 Mikäli asiakkaan palvelin- tai tietoliikenneresurssien käyttöaste poikkeaa merkittävästi Arkun näkemyksen mukaan tavanomaisesta tai palvelukuvauksessa määritellystä, on Arkulla oikeus priorisoida, rajoittaa tai sulkea palvelun käyttö. Tavanomaista enemmän resursseja kuormittavammasta toiminnasta on aina sovittava etukäteen Arkun kanssa.

4. Asiakkaan velvoitteet ja vastuut

4.1 Asiakkaalle toimitettava käyttäjätunnus ja salasana ovat henkilökohtaisia. Asiakkaalle ei ole oikeutta luovuttaa niitä eteenpäin.

4.2 Tilaus on sitova sen jälkeen kun Arkku on vastaanottanut maksun tai ilmoituksen maksusta. Asiakkaalla ei ole oikeutta peruuttaa tilausta, sillä tuotteen toimittaminen ja verkkotunnuksen rekisteröinti käynnistyy välittömästi.

4.3 Asiakas vastaa henkilökohtaisesta tietoturvastaan itse.

4.4 Asiakas on velvollinen vastaamaan täysimääräisesti kaikista vahingoista, joita hänen käyttäjätunnuksellaan on eri tahoille aiheutettu.

4.5 Arkun palvelinten tai järjestelmien tietoturvan kiertämis- ja murtoyritykset on kielletty. Mikäli asiakas huomaa palvelimen tai järjestelmän tietoturvassa puutteen, on hän velvollinen ilmoittamaan asiasta ylläpidolle välittömästi.

4.6 Asiakas on velvollinen vastaamaan siitä, että tilattava fi-verkkotunnus täyttää sille asetetut ehdot. Ehdot on nähtävillä tilauslomakkeen yhteydessä.

5. Irtisanominen

5.1 Sopimus katsotaan irtisanotuksi, mikäli Arkku ei ole vastaanottanut maksua seuraavasta tilausjaksosta kuluvan tilausjakson päättymiseen mennessä.

6. Muita ehtoja

6.1 Asiakas nimenomaisesti hyväksyy sen, ettei hänellä tässä tapauksessa ole kuluttajansuojalain etämyyntisäännösten mukaista 14 päivän peruutusoikeutta maksettuaan palvelun Arkulle, koska palvelusopimusta aletaan täyttämään heti maksun saavuttua.

6.2 Arkku pidättää oikeuden sopimusehtojen ja hintojen muutoksiin.

6.3 Arkku välittää asiakkaan tilauksen tekemisen yhteydessä tai sen jälkeen ilmoittamat henkilötiedot verkkotunnuksen rekisteröintiä varten verkkotunnuksen rekisteröintipalveluun. Välitetyt henkilötiedot ovat oletusarvoisesti julkisesti saatavilla WHOIS-palvelua käyttäen.

7. Maksaminen ja maksutavat

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Enterpay Lasku yritykselle: Voit maksaa ostokset suoraan yrityksellesi osoitetulla tavallisella laskulla. Laskun maksuaika on 14 pv laskun päiväyksestä. Laskutuslisä on 5,00 euroa. Laskuttaja on Arvato Financial Systems ja maksuajan myöntää Enterpay Finance Oy. Käyttöehdot https://www.enterpay.fi/ehdot-palvelu/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

8. Henkilötietojen käsittely

Lisätty 24.05.2018.

Soveltaminen

8.1 Tässä osiossa käytetyt termit tarkoittavat niiden yleisen tietosuoja-asetuksen [EU 2016/679] (jäljempänä "asetus") mukaisia määritelmiä.

8.2 Tämä osio koskee käsittelyä, jota Arkku suorittaa henkilötietojen käsittelijänä rekisterinpitäjänä toimivan asiakkaan lukuun ja joihin sovelletaan asetusta. Asetusta ei sovelleta henkilötietojen käsittelyyn, jonka luonnollinen henkilö suorittaa yksinomaan henkilökohtaisessa tai kotitalouttaan koskevassa toiminnassa.

Henkilötietojen käsittely

8.3 Arkku käsittelee henkilötietoja toimittaessaan asiakkaalle sopimukseen perustuvia palveluita. Arkku käsittelee henkilötietoja sopimuksen voimassaolon ajan sekä korkeintaan yhden vuoden sopimuksen mukaisen palvelun päättymisestä.

8.4 Arkku käsittelee henkilötietoja asiakkaan lukuun tämän sopimuksen liitteenä olevien ohjeiden mukaisesti. Asiakas hyväksyy liitteet osana tätä sopimusta.

8.5. Asiakas antaa hyväksynnän Arkun käyttämille henkilötietojen käsittelijöille. Arkku tiedottaa henkilötietojen käsittelijöitä koskevista muutoksista ja antaa asiakkaalle mahdollisuuden vastustaa muutoksia. Muutokset tiedotetaan Arkun verkkosivustolla tai muulla vastaavalla tavalla. Arkku varmistaa, että henkilötietojen käsittelijät noudattavat tämän sopimuksen sekä asetuksen mukaisia tietosuojavelvoitteita. Asiakkaan lukuun tehdyssä käsittelyssä Arkku käyttää seuraavia käsittelijöitä:

 • OVH (konesalipalveluntarjoaja)

8.6 Arkku ei siirrä henkilötietoja kolmanteen maahan tai kansainväliselle järjestölle.

Arkun velvoitteet

8.7 Arkku varmistaa, että henkilötietoja käsittelevät henkilöt noudattavat salassapitovelvollisuutta.

8.8 Arkku toteuttaa suorittamiensa käsittelytoimien edellyttämät asianmukaiset turvatoimet. Turvatoimet sisältävät muun muassa palvelimen hallinnoinnin salattujen tietoliikenneyhteyksien yli, tietoliikennepalomuurin käytön sekä tietojen ajoittaisen varmuuskopioinnin.

8.9 Arkku auttaa suorittamiensa käsittelytoimien luonteen huomioiden mahdollisuuksien mukaan asiakasta asianmukaisilla toimenpiteillä täyttämään tämän velvollisuuden vastata rekisteröidyn oikeuksien käyttämistä koskeviin pyyntöihin. Arkulla on oikeus veloittaa asiakasta näistä asianmukaisista toimenpiteistä.

8.10 Arkku auttaa suorittamiensa käsittelytoimien luonteen sekä saatavillaan olevat tiedot huomioiden asianmukaisilla toimenpiteillä asiakasta varmistamaan, että henkilötietojen turvallisuutta koskevia velvoitteita noudatetaan (asetuksen 32-36 artiklat).

8.11 Arkku poistaa kohdassa 8.3 sekä liitteessä kuvattujen käsittelytoimien päätyttyä kaikki asiakkaan lukuun säilytetyt henkilötiedot.

8.12 Arkku saattaa asiakkaalle tiedot, jotka ovat tarpeen näiden velvoitteiden noudattamisen osoittamista varten. Arkulla on oikeus veloittaa asiakasta näiden tietojen toimittamisesta.

8.13 Arkku ilmoittaa havaitsemistaan asiakkaaseen kohdistuvista tietomurroista.

Asiakkaan velvoitteet

8.14 Asiakas vastaa siitä, että henkilötietojen käsittely on lainmukaista. Asiakas vastaa asetuksen sekä muun soveltuvan lainsäädännön noudattamisesta.

8.15 Asiakas vastaa siitä, että rekisteröidyt tietävät henkilötietojen käsittelijän käytöstä asetuksen edellyttämällä tavalla.

8.16 Asiakas vastaa Arkun tarjoaman tietojen tallennuspalveluun sijoittamiensa ohjelmien, ohjelmistojen, ohjelmatiedostojen sekä muiden toimintojen avulla suoritetusta henkilötietojen käsittelystä.

Liite 1: Arkun suorittamat käsittelytoimet

Lisätty 24.05.2018.

1. Arkku käsittelee henkilötietoja asiakkaan lukuun toimittaessaan palvelua, jota asiakas käyttää henkilötietojen käsittelyyn niiden henkilötietojen osalta, joiden rekisterinpitäjä asiakas.

2. Arkun suorittamat käsittelytoimet:

 1. Tietojen säilyttäminen Arkun tarjoamassa tietojen tallennuspalvelussa
 2. Tietojen ajoittainen varmuuskopiointi ja varmuuskopioiden säilytys korkeintaan vuoden ajan
 3. Tietotojenkäsittelyä sekä tietoturvaa koskevien lakisääteisten velvoitteiden mukaiset käsittelytoimet
 4. Palveluiden käytöstä kertyvien lokitietojen säilyttäminen ja muu käsittely
 5. Tämän sopimuksen kohdan 3.5 mukaiset käsittelytoimet
 6. Muut palveluiden tarjoamiseen liittyvät käsittelytoimet

3. Arkku poistaa henkilötiedot viimeistään vuoden kuluttua palvelun päättymisestä.

Kirjaudu sisään