Arkku.net - Ilmaisia palveluita jo vuodesta 2003!

Kaikki internetin peruspalvelut ilmaiseksi - aina.

IRC-Bouncer
Bouncerin avulla olet aina ajan tasalla! Se tallentaa viestisi kun olet poissa. Lisäksi voit valita oman vhostin erittäin kattavasta valikoimastamme.
Kotisivutila
Saat käyttöösi mm. 50Mt levytilaa, rajattomasti liikennöintiä ja tuen PHP:lle ja MySQL:lle. Palveluun sisältyy lisäksi monipuolinen hallintapaneeli.
Mumble-palvelin
Oman Mumble-palvelimen avulla kommunikoit muiden kanssa internetin välityksellä. Oma palvelin takaa yksittäistä kanavaa laajemmat hallintamahdollisuudet.
Ohjeet
Näytä kaikki ohjeet
* Takaisin ohjelistaukseen
Kysy tästä ohjeesta
* Keskustelua tästä ohjeesta
Ohje: FTP-tunnukset
FTP-tunnukset
Täällä voit luoda itsellesi ftp-tunnuksen, joka ovat muotoa jotain@esimerkki.arkku.net. Etusivulla näet listauksen kaikista sinulla olevista ftp-tunnuksista.FTP-käyttäjän lisääminen:
Valitse "Lisää FTP-käyttäjä"-valikosta. Täytä kohdat seuraavasti:
- Käyttäjänimi: @-merkin eteen tuleva, esimerkiksi ftp
- Salasana: salasanasi
- Repeat Password: haluamasi salasana uudelleen

Mikäli haluat rajoittaa ftp-tunnuksen pääsyä vain tiettyyn kansioon, onnistuu se ruksimalla kohta "Käytä muuta hakemistoa" ja valitsemalla sen jälkeen haluttu hakemisto.


Filemanager-linkin takaa pääset Arkun web-pohjaisen tiedostonhallinan pariin, jossa voit selaimesta käsin tarkkailla tunnuksillasi olevia tiedostoja sekä lisätä niitä. Kirjautumiseen käytetään ftp-tunnuksia, joiden luonti on opastettu edellä.

Kirjaudu sisään