Arkku.net - Ilmaisia palveluita jo vuodesta 2003!

Kaikki internetin peruspalvelut ilmaiseksi - aina.

IRC-Bouncer
Bouncerin avulla olet aina ajan tasalla! Se tallentaa viestisi kun olet poissa. Lisäksi voit valita oman vhostin erittäin kattavasta valikoimastamme.
Kotisivutila
Saat käyttöösi mm. 50Mt levytilaa, rajattomasti liikennöintiä ja tuen PHP:lle ja MySQL:lle. Palveluun sisältyy lisäksi monipuolinen hallintapaneeli.
Mumble-palvelin
Oman Mumble-palvelimen avulla kommunikoit muiden kanssa internetin välityksellä. Oma palvelin takaa yksittäistä kanavaa laajemmat hallintamahdollisuudet.
Ohjeet
Näytä kaikki ohjeet
* Takaisin ohjelistaukseen
Kysy tästä ohjeesta
* Keskustelua tästä ohjeesta
Ohje: Tietokannat
Tietokannat
Täällä voit luoda itsellesi tietokannan sekä tietokantakäyttäjän, joka ovat muotoa ID_jotain. Etusivulla näet listauksen kaikista sinulla olevista tietokannoista ja tietokantakäyttäjistä. Huom! ID on jokaisella sivutilalla yksilöllinen ja se tulee aina tietokannan sekä tietokantakäyttäjän eteen.Tietokannan lisääminen:
Valitse "Lisää Tietokanta"-valikosta. Täytä kohdat seuraavasti:
Tietokannan nimi: haluamasi tietokannan nimi (Huomaathan, että ID lisätään automaattisesti)Lisättyäsi tietokannan pitäisi näkymän olla jokseenkin seuraavanlainen:Tietokantakäyttäjän lisääminen:
Valitse "Lisää SQL-käyttäjä" juuri lisäämäsi tietokannan perästä. Täytä kohdat seuraavasti:
SQL-käyttäjänimi: haluamasi tietokannan nimi (Huomaathan, että ID lisätään automaattisesti)Lisättyäsi tietokantakäyttäjän pitäisi näkymän olla jokseenkin seuraavanlainen:PHPMyAdmin-linkin takaa pääset Arkun PHPMyAdminiin, jossa voit selaimesta käsin tarkkailla sekä luoda tietokantoja. Kirjautumiseen käytetään tietokannalle lisätyn käyttäjän tunnuksia, joiden luonti on opastettu edellä.

Kirjaudu sisään